Garagebedrijf Faber Contact

Garagebedrijf Faber is al jaren een solide en betrouwbaar partner voor alle automobilisten in Rotterdam.  Als u opzoek bent naar een Garagebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het onderhoud van diverse automerken zoals: Chrysler, Ford, BMW, Audi, VW, Mazda, Toyota, Seat, Fiat, Volskwagen ,Alfa Romeo, Citroen, Hyundai, Kia, Honda, Daihatsu bent u bij Garagebedrijf Faber Rotterdam op het juiste adres.

Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan steeds voorop in onze dienstverlening daarnaast hanteren wij altijd eerlijke prijzen en goede service. Wij bieden u een uitgebreid service-pakket: Onderhoud, reparatie, APK-keuring, airco-onderhoud en bandenservice.

Wilt u meer informatie hebben of een werkplaatsafspraak maken, neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wateringhestraat 14
3032VJ ROTTERDAM
telefoon: 010 4651997
mobiel: 06 43028976

Eén gedachte over “Garagebedrijf Faber Contact”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *